Přihláška na VH

Vážené kolegyně, vážení kolegové,

zveme vás na 54. VALNOU HROMADU AŘZŠ ČR, která se uskuteční v termínu 20. -22. 10.2021 v Corinthia Hotel Prague.

Na setkání se všemi zájemci z řad ředitelů škol se těší Rada Asociace ředitelů základních škol ČR.

Mgr. Ing. Luboš Zajíc, MBA; Prezident AŘZŠ

POZVÁNKA      PROGRAM        PŘIHLÁŠENÍ

Z důvodu mimořádných opatření byla 53. valná hromada AŘZŠ ČR nahrazena on-line setkáním dne 9. prosince 2020. Všichni členové asociace obdrželi e-mailovou zprávu, kde se mohli přihlásit.

Pokud potřebujete zaslat link k on-line vysílání, napište, prosím, na e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Termín 53. VH : 21 - 23. 10. 2020, Grand hotel Třebíč ZRUŠENA. NOVÝ TERMÍN 20. - 22. 10. 2021 !!!!

JE NÁM LÍTO, ALE 53. VH JE ASI ZAKLETÁ. UŽ PODRUHÉ JI ODKLÁDÁME, TENTOKRÁT NA ŘÍJEN 2021. TERMÍN UPŘESNÍME. DŮVODY JSOU ZŘEJMÉ. DRŽME SI PALCE, ABY UŽ NA PODZIM POMINULY...

RÁDI BYCHOM ALESPOŇ INFORMACE O REVIZI RVP, KTERÉ POVAŽUJEME ZA ZCELA ZÁSADNÍ A VELMI MÁLO ZNÁMÉ, PŘINESLI ONLINE FORMOU. JEDNÁME S MŠMT O MOŽNOSTECH A TERMÍNU ONLINE PŘENOSU. ČLENY ASOCIACE BUDEME INFORMOVAT.

Program 53. valné hromady

Přihláška pro účastníky - členy i nečleny AŘZŠ

Přihláška pro firmy - POZOR! Nebude blok prezentací, pouze stánky!

V každém případě níže najdete anketu pro členy AŘZŠ a účastníky VH na téma: Vyberte témata pro moderovanou diskusi na VH. Minimálně tato diskuse by případně mohla proběhnout nějakou dálkovou formou. Správce našeho webu pracuje na vytvoření uživatelsky přátelského diskusního fóra pro naše členy. K účasti bude potřeba se přihlásit (vlevo). Až bude odladěno, budete informováni.

Anketu najdete na tomto odkazu.