Krásné léto

LETNÍ RADA

Ve dnech 22. - 24. 8.2021 se konala ve Žďáru nad Sázavou letní rada AZŘŠ za účasti regionálních zástupců.
Rešily se důležité otázky nového školního roku v souvislosti se zveřejněným manuálem MŠMT, hovořili jsme o připravovaných změnách a předložených materiálech. Diskusního panelu byli přítomni i zástupci MŠMT.

Děkujeme 😊

Všem „našim“ ředitelům i jejich zaměstnancům děkujeme za práci, kterou odvedli v právě uplynulém školním roce ve prospěch svých žáků. Bylo to náročné období a stálo nás to všechny spousty sil. Pokud vám byla AŘZŠ v tomto snažení prospěšná, jsme velice rádi. Chceme být organizací, která pomáhá především svým členům, ale i celému českému školství jako takovému.

Věříme, že i v příštím školním roce budeme moci společnými silami posunout vzdělávání v naší oblasti základního školství zase o kousek výš. Společnými silami nás všech.

Ale teď nás čekají zasloužené dovolené. Užijte si je, pokud možno, co nejlépe a nasbírejte síly nejen pro příští školní rok. Odpočiňte si a věnujte se věcem a lidem, kteří jsou pro vás důležití a na které nezbývalo v předchozím období dost času.

Hezké prázdniny a na brzkou shledanou.

Rada AŘZŠ

Mgr. Ing. Luboš Zajíc, MBA